Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slipper billigere unna

Jentene i Spice Girls slipper å betale så mye som fryktet til en italiensk scooter-sponsor etter at gruppa mistet et medlem i 1998. Det har britisk rett bestemt i dag.

Den italienske scooterprodusenten Aprilia krevde opprinnelig 1,5 millioner dollar fordi Geri «Ginger Spice» Halliwel takket for seg og gikk solo. Men det ville ikke gruppa gå med på. Nå har retten bestemt at gruppa kun skal betale 597 000 dollar. Talsmenn for Spice Girls sier at gruppa akter å anke denne dommen, skriver Reuters.

Aprilia beskyldte Spice Girls for sviktende salg som følge at gruppa ble splittet. Selskapet mente de betalte for en vare de ikke fikk. Produsenten hadde laget en egen scooter-modell, basert på Spice Girls, og sykkelen solgte ikke så bra som Aprilia hadde forventet.

Spice Girls er snart aktuelle igjen, med sitt tredje album i karrieren. Men gruppa som en gang talte fem medlemmer, er nå redusert til fire.

BILLIGERE:</B> Utgiftene blir mindre for Spice Girls kontraktsbrudd etter en britisk rettsavgjørelse i dag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media