Slipper fengsel

Charlie Sheen slipper å sitte inne fordi dommeren mener han kan bli en god rollemodell. Skuespilleren er dømt for vold mot en tidligere samboer, og brøt prøvetidsbestemmelsene ved å bruke narkotika.

Sheen skal overta for Michael J. Fox i TV-serien «Full fart i byrådet» som går på TV Norge. Dommeren i lokalretten i Malibu mener Sheen gjennom sin nye såpeoperarolle har en unik sjanse til å bli et forbilde for ungdom.

Charlie Sheen (34) er selvsagt fornøyd med at prøvetiden avsluttes 71 dager før tida, og at han slipper fengsel, skriver E! online.

Det var i 1996 Sheens daværende kjæreste Brittany Ashland anklaget ham for å ha dratt henne i håret og slengt henne i marmorgulvet, slik at hun mistet bevisstheten.

Den samme dommeren som nå har latt Sheen slippe billig, lot også nåde gå for rett da Sheen i 1998 ble lagt inn for overdose ved et sykehus i Los Angeles.

Narkotikamisbruket skjedde under prøvetida, og skulle derfor ha ført til at den betingede dommen ble omgjort til fengsel.

SLAPP FENGSEL IGJEN: Charlie Sheen og Kristy Swanson i filmen «Biljakten». For tredje gang har Sheen sluppet lett i rettsapparatet for gamle synder.