Slipper fengsel

Men bare dersom han oppfører seg.

Nick Carter (22) i Backstreet Boys ble arrestert 2. januar, etter at han lagde bråk på et utested i Tampa og nektet å forlate stedet da politiet kom, melder nettstedet E! Online.

Fredag ble det bestemt at han nå slipper fengselsstraff og får beholde rullebladet reint, mot at han oppfølger følgende krav:

  • Samfunnstjeneste
  • Betaler bota
  • Holder seg unna bråk

- Han er en førstegangsforbryter og vi har behandlet han som alle andre, sier assisterende delstatsadvokat Pam Bondi til St. Petersburg Times.

Hadde Carter blitt dømt for å nekte arrestasjon av offentlig tjenestemann, kunne han risikert opp til ett år i fengsel. Dette hadde ikke vært særlig god reklame for et av verdens største band.

Nektet ti ganger

Bråket på utestedet startet uten Carter, men han blandet seg inn ved å begynne å krangle med ei jente. Da politiet ba ham forlate stedet, nektet han. Politiet spurte Carter ti ganger, før de til sluttet «telte til tre», og arrester ham.

- Jeg er overbevist om at jeg ble arrestert på grunn av at jeg er kjendis. Politimannen sa navnet mitt høyt under hendelsen, sa Carter i en pressemelding etter arrestasjonen.

Nick Carter bærer klengenavn som «Chaos» og «Mr. Hyper Man».

<B>KRANGLEFANT: Nick Carter slipper fengsel etter barkranglig, han må derimot betale bot, gjennomføre samfunnstjeneste og holde seg unna bråk.
PÅ SCENEN: Slik vil Backstreet Boys-fansen se Nick Carter, og ikke i håndjern utenfor et utested.