Slipper fengsel

Winona Ryder ble kjent skyldig i butikktyveri, men aktoratet lar henne slippe unna med bøter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da juryen leste opp kjennelsen i går kveld norsk tid, satt skuespilleren med steinansikt. Kort etter at Oscar-nominerte Winona Ryder ble kjent skyldig i grovt tyveri og hærverk gjorde aktoratet det klart at det ikke var et mål for dem å sende stjernen i fengsel.

- Vi vil ikke be om fengsel, det har vi aldri gjort i denne saken. Vi ber kun frøken Ryder å erkjenne forholdet, sier statsadvokaten i Los Angeles Ann Rundle ifølge CNN.

De 12 edsvorne menn og kvinner i juryen fant i går Ryder skyldig etter en seks dager lang rettssak. Rett før jul ble filmstjernen oppdaget av sikkerhetsvaktene i det svært eksklusive shoppingsenteret Saks Fifth Avenue i Beverly Hills. De tok henne på fersken idet hun klippet av sikkerhetsmerkingen på designerklær til en verdi av rundt 50.000 kroner.

Ikke overraskende har saken fått enorm medieoppmerksomhet, når dommeren skal ta stilling til straffeutmålingen vil trolig Ryders tidligere plettfrie rulleblad trekke i hennes retning. Mest sannsynlig ender hun opp med å måtte erstatte klærne hun stjal, i tillegg til å måtte gjøre samfunnstjeneste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer