Slipper filmplate for de få

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BRUKTE SAG: Magne Furuholmen og Kjetil Bjerkestrand har laget filmmusikk. Filmen 1732 Høtten inspirerte dem til å bruke sag som et sentralt instrument.

I går lanserte Furuholmen og Kjetil Bjerkestrand filmmusikken til «1732 Høtten» av Karin Julsrud, som har premiere 2. juledag. Tre dager etter at Dagbladets anmelder ga en sekser på terningen og publikum jublet for a-has gjenforening, er Furuholmen mest opptatt av en cd som bare gis ut i hundre eksemplarer.

- Dette er et samleobjekt, ei plate for spesielt interesserte, sier han begeistret.

Han har stått i time etter time i atelieret sitt og laget blyomslagene, som alle er helt forskjellige, mens Kjetil Bjerkestrand har brent alle cd-ene enkeltvis. - Innholdet varierer også. Noen melodier fins bare på én cd, og arrangementene er forskjellige. Så det at plata allerede er utsolgt, vitner om stor tillit blant kjøperne. De aner jo ikke hva de får, sier Bjerkestrand.

Bare nesten

Furuholmen og Bjerkestrand har tidligere laget musikken til Marius Holsts «Ti kniver i hjertet» og «Hotell Oslo», som også ble regissert av Karin Julsrud.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer