«Bond 25»

Slipper trolig unna med tilgrising av Bond-vei

Politiet har gjort undersøkelser, men ingen har anmeldt.

SKAPER PROBLEMER: 1. juni herjet en rekke biler fra et stort BMW-treff i Møre og Romsdal fram og tilbake på Atlanterhavsveien. Video: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ATLANTERHAVSVEIEN, AVERØY (Dagbladet): I 11 år har selskapet GS Bildeler arrangert BMW-treff ved tettstedet Bud i Fræna kommune i Møre og Romsdal. Nesten hvert år har de avsluttet treffet med en felles kjøretur over Atlanterhavsveien med flere hundre biler. I år skapte tradisjonen større problemer enn bildelfirmaet så for seg.

Neste «James Bond»-film, med arbeidstittelen «Bond 25», som ble spilt inn på Atlanterhavsveien denne uka, ble møtt av kilometer på kilometer med tilgriset vei. Som Dagbladet fortalte i går spant flere sjåfører som deltok på BMW-treffet lørdag 1. juni med dekkene og lagde kraftige merker på asfalten, noe som kan ende opp med å gi visuelle konsekvenser for den internasjonale storfilmen.

- Drar fort på seg

Både Statens vegvesen og filmproduksjonen er svært oppgitt over aktiviteten og kritiserer dem som står bak. Trond Gule i GS Bildeler er med å arrangere GS-treffet og sier til Dagbladet at de oppfordrer alle deltakere til å ta det med ro.

- Men det drar fort på seg. Turen over Atlanterhavsveien er en felles tur som skal være en hyggelig avslutning og noe de fleste på treffet ønsker å være med på. Det er trist at det blir slik, og synd at fire-fem personer ødelegger for alle oss andre. Rundt 500 biler kjører sammen over, men det er alltid noen som stopper opp for å skaffe seg rom til å spinne. Vi får gjort lite med det, sier Gule.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer