Slipper voldtektstiltale etter Keith Urban-konsert

Saken henlagt.

DROPPER SAKEN: Under en Keith Urban-konsert i juli hevdet en 17 år gammel jente at hun skal ha blitt voldtatt av en 18 år gammel gutt. Nå har påtalemyndighetene valgt å droppe saken. Foto: NTB Scanpix
DROPPER SAKEN: Under en Keith Urban-konsert i juli hevdet en 17 år gammel jente at hun skal ha blitt voldtatt av en 18 år gammel gutt. Nå har påtalemyndighetene valgt å droppe saken. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): I juli ble en tenåringsjente angivelig voldtatt under en konsert med Keith Urban.

Ifølge en politirapport CNN viste til skal jenta ha blitt voldtatt på plenen på the Xfinity Center, en utendørs konsertscene i Mansfield i Massachusetts, framfor mange konsertgjengere.

- Saken henlagt Nå har påtalemyndighetene imidlertid valgt å droppe saken, ifølge CNN.

- Saken ble henlagt på grunn av bevisets stilling, sier Gregg Miliote, talsperson for påtalemyndighetene i Bristol.

Lokalavisa The Sun Chronicle melder at den 17-årige jenta som anklaget 18-åringen for voldtekt, har gått med på at saken ikke tas videre, skriver Contact Music.

- Ikke seksuelt overgrep Advokaten til den 18 år gamle gutten har hele tiden kjempet for hans uskyld, og forklarte i retten at hans klient angrer på at hendelsen tok sted, til tross for at samleiet ikke var påtvunget.

- Enkelt sagt, så var dette et samleie hvor begge samtykket, og ikke et seksuelt overgrep. Det var en privat hendelse som uheldigvis tok plass på et offentlig sted. Min klient angrer svært mye, og jeg er sikker på at kvinnen føler det samme. Den unge kvinnen var hverken påvirket av alkohol eller narkotika på tidspunktet hvor akten fant sted. Min klient har heller ingen kriminell fortid.

Keith Urban har så langt valgt å ikke kommentere saken. Under den samme konserten ble imidlertid hele 20 mennesker sendt til sykehus for å ha fått i seg for mye alkohol.