Sliten Baren-helt

Tross kronisk søvnmangel møtte Chris til nettmøtet. Der fortalte han om Barens strippeplaner og hvilken «tante» han stakk av for å besøke.

Chris Backman (35) møtte til dagens nettmøte med en voksen kaffetermos.

- Ja, jeg er sliten, svarte Barens arbeidsmaur de mange nysgjerrige leserne.

Gårsdagen starta klokka 06 med helikopter-flyging og endte 24 timer seinere etter en lang økt bak tappekranene. På en butikktur spurte ekspeditøren om han ikke hadde lyst på noe som hjelper mot de slitne øynene.

I kveld risikerer han å bli stemt ut under Barens live-sending. De andre deltakerne ga den flittige bartenderen flest minus-stemmer - og dermed blir det opp til seerne om han får være med videre og kjempe om en kvart million i premiepenger.

Under nettmøtet avslørte han også oppskrifta på hans grønne vidunder-anti-bakrus-drikke.

- Bakrus, det kan jeg, forsikrer 35-åringen som driver en suppebar i Stavanger.

Her følger ettermiddagens nettmøte med Chris: Hei Chris! 1. Det var taktisk riktig for meg å ha Boffa Lill foran meg så lenge som mulig, fordi jeg ville ha en lav profil til å begynne med. Så det var synd at han røk ut på sine egne dårlige stunt. 2. Jeg har ikke sagt at Jamila er min favoritt i Baren. Hun er antakeligvis tv-seernes favoritt fordi hun i likhet med meg selv er flink til å jobbe. Tør å si fra. Alle er vi her på forskjellige grunnlag for med forskjellige agendaer. Dette tror jeg kommer klarere fram etter hvert. Det er helt klart at skal dette programmet være verdt å se, så beholder dere meg i Baren! Takk for dansen. Nå må jeg stikke tilbake til Baren.

Kjekkas Seriøst, send en CV til Naturligvis lunch AS, Skagen 27, 4006 Stavanger.

definer bonde Du faller på din egen urimelighet. Natta!

Timbuktu Robban, det var hyggelig å høre fra deg. Takk for at jeg fikk være med på åpningen av Timbuktu. Det har gitt meg masse erfaring til å være med og åpne Baren. Det er synd at det ikke har kommet med på tv hvor mye som måtte ordnes før vi kunne åpne baren. Takk skal du ha - hils alle!

Hainn sneisii!!! Ser'u no bart, eller???

Bonde Giggis, definer Bonde, så skal jeg svare deg!

Stripping? Nils-Ole, det er tobias som arrangerer en kinky aften. Der vil det bli lagt vekt på det kunstneriske ved stripping - mannlig og kvinnelig. Lakk og lær, M&M (sponset av freia), sado etc etc.

Hvem vinner? Mellom Supermannen og Edderkoppen, er det kun en klar vinner: OG DET ER SUPERMANNNN!

The soup dragon Suppeservering i oslooområdet foregår på to restauranter. SuppeBar og SkjeDinVilje. I Stavanger er det NATURLIGVIS. Jeg tviler på at det blir suppeservering i Baren.

Dæsken... Målet mitt er å være her i hvert fall fem uker.

For gammel? Alder er tid. Og tid er relativt. Jeg synes jeg selv har vært flink til å gå ned på nivå fordi jeg har vært der selv. Men det er også viktig at folk skjerper seg og tar arbeidsoppgaven seriøst, for uten Baren har du ikke noe tv-program. Tror ikke det hadde vært så interessant hvis den het The Coffeeshop.

ØL! Hei Erik. Takk for turen. The Beer Is On Me!

Hva f... Jansen, du er best. Og ja, jeg vil bli i Baren!

Skiftet identitet? Nei, jeg het C3PO.

Ryker ut? Strategien er lagt. Den holder jeg meg til. Det avhenger alt av hvem som kommer i stolen ved siden av meg.

Arbeidshest Jeg synes det er kjempegøy å være med i Baren.

The Dude? Jeg gjemte meg bak Boffa Lill ganske lenge. Jeg skulle gjerne hatt ham her et par uker til.

Fred Nei, det blir aldri fred i Midt-Østen. Les litt historie. Det hjelper.

Dum? Det er en ære å bli titulert som den smarteste av de mest evneveike. Dust!

KJEKKASEN! Sorry no go

Taktikk Jeg tror du har sett litt mye på robinson og villa medusa. I dette programmet er det dere som bestemmer - ikke vi.

FEST !? Gro, TV3 klipper og limer akkurat som de vil. Hvis de velger å ikke vise at de tre-fire står skikkelig på, ikke gjør det, er det ikke vårt problem. Men husk at oppgaven var å drive en bar. Og dette har etter min mening kommet dårlig fram i tv-programmet. Det var mange tekniske utfordringer i samarbeid med bardrift som måtte løses.

Beachboys Surf's up!

sliten Hei kjell! Av egen interesse var jeg oppe klokka 06.30 for å fly helikopter (det var dritkult). Så jobbet vi hele dagen, og jeg visste at jeg skulle jobbe til klokka 06 neste morgen. Så ja - jeg er sliten! Gir meg aldri.

homse i am as straight as they come!

Hva faen???? Selvfølgelig har jeg alle EPCOT.

NB Sørensen Tommy, du er på gjestelista!

PUPPEFIKSERT? Adina er ikke så bimbo som du tror. Hun har sin egen strategi - pass dere for henne!

D/S Louise Jeg var full på samtlige personal-toaletter og det var vel en av de bedre selskaper jeg har vært på.

Konspirasjon? Jeg har forståelse for at de svake må organisere seg. Hvis Jamila og jeg blir stemt ut, sitter dere igjen med et tv-program "Mormor og de 8 ungene".

Reality tv Da jeg kom hjem fra Amerika, var jeg irritert over fornorskningen av dårlige kopier/tv-programmer. Så under et vorspiel ble det inngått et veddemål om å prøve å bidra til å lage bedre tv. Jeg vet ikke om jeg har lyktes, men det har vært veldig gøy. La meg være et par uker til, så skal jeg bevise det.

Dårlig B-kjendis? Jeg velger å eksponere meg selv som den jeg er. Fordi jeg ikke vil ha pepper fra mine gode venner. Men det er noen som vil bli kjent og da må de oppføre seg sånn.

FYLLESJUK?? SJ, den blågrønne algen heter Spirulina, og den får du tak i på helsekostforretninger. Den smaker gullfiskmat, så bland den ut i juice.

Men Ulf da !! Ja, Olemann. ALt det der stemmer.

Din spøk? Chris2ball, avsløringen er: min tante var liv maren! Og sushien smakte godt!

Femi?? Anders, does the pope wear a funny hat?

du får min stemme Nøyer meg med stemmen din, jeg thomas.

kaps Gått med kaps siden jeg bodde i amerika. Fin måte å skjule en bad hairday på.

Hei! Ja, Nina, jeg er såå sexy - og så trett. takk.

Utseende Hallo nå er vi på nett. Klar for spørsmål. Dette gidder vi ikke svare på. ALle rasistiske og sexfikserte spørsmål svares ikke på. Neste!

HELT OM NATTA: ...og helt om dagen. Chris lar ikke knekke av lite søvn, mye festing og lange arbeidsøkter.