Sliten Britney

I dag opptrer hun i Oslo, men svenske aviser er bare delvis fornøyd med konserten i går. Se bildene fra Gøteborg!

I kveld spiller Britney Spears for et fullsatt Oslo Spektrum. Skal vi tro anmeldelsene av de tidligere konsertene under denne turnéen, er det en middelmådig Britney som går på scenen i dag.

«Unge frøken Britney ser ut til å ha fått en nedgående formkurve. Hun virker litt trøtt. Litt sliten. Litt ukonsentrert», skriver svenske Aftonbladets anmelder, og mener det ikke ble bra før de to siste låtene, «Baby One More Time» og «Oops... I did it again».

Avisa skriver videre at Britney synger falskt under hit'en «Lucky», og gir hele konserten karakter tre.

Avslørt

Den svenske avisa Expressen er litt mildere i sin dom. Men overskriften «Britney bød på blandet popfest» viser at ikke alt stemmer for popstjernen.

«Hvis det ikke var for at Britney kunne fylt opp kvelden med bombastiske svenske Cheiron-hits, ville ikke dette vært mer spennende enn de Disney-showene hun var med i som elleveåring».

Dagbladet var på konserten hennes i Berlin søndag 29. oktober. Musikkanmelder Håkon Moslet slaktet pop-prinsessen, under overskriften «Avslørt, Britney!».

«Showet som kommer til Oslo om en drøy uke er både syltynt og falskt». «...selv ikke naive barneskolebarn - som jo er Britneys primær-målgruppe - kan tro på en artist med så påtatt smil og yndighet».

Ok som danser

Dagbladet syntes også hun gjorde en dårlig figur på scenen.

«Hun er helt uten den tilstedeværelsen på scenen som kjennetegner enhver god entertainer. Hun klarer seg ok som danser, men det showet vinner på tempo og sceneskift, taper det stort på hennes manglende evne til å være et karismatisk midtpunkt».

I kveld får 8500 Britney-fans muligheten til å gjøre opp sin egen mening. Vi får håpe de er uenige med musikkanmelderne.

SLAPP FORAN SVENSKENE: Showet i Gøteborg ble ingen ekstatisk konsertopplevelse.
I NORGE: I kveld spiller hun i Oslo Spektrum.
FALSK: Sceneshowet holder ikke mål, og på noen sanger gjør heller ikke stemmen det, mener noen anmeldere.