Sliten Bruce klar for party

Et kvarter før midnatt ankom en sliten, men fornøyd Bruce Springsteen Continental Hotel midt i Oslo sentrum. - I had a great time. Absolutely! sa The Boss om Valle Hovin-konserten før han forsvant inn til sin egen avslutningsfest.

Siste kveld med gjengen

Springsteen var som alltid ulastelig rockeantrukket da han kom til hotellet seint i går kveld.

I helsvart med caps, svart skjerf, hvit genser og glinsende skinnjakke, hoppet han ned fra bandbussen, smilte til autografjegere og svarte på spørsmålet som Dagbladet fikk stilt en åpenbart sliten rockelegende.

- Fornøyd med konserten, mr. Springsteen?

Springsteen løfter opp hånden, sier at han hadde det fint på scenen, før han løper inn i hotellet sammen med resten av The E Street Band og følget, som i natt feiret at den suksessrike turneen var over.

Med familien

Heller ikke Clarence Clemons eller kona Patti var av det meddelsomme slaget. Sistnevnte kom ut av bandbussen med minsteungen Sam i barnevogn og de to andre, Jessica Rae og Evan, ved sin side.

- Hvordan liker du Oslo, Patti?

- Great! var hennes korte og presise kommentar.

Bruce har hatt med seg familien under hele turneen og setter stor pris på å ha sine nærmeste rundt seg. Under lydsjekken på Valle Hovin i går ettermiddag koste og sang de sammen med rockepappaen sin.

Ble fløyet inn

Det var strenge sikkerhetsfolk som stor foran hotellet da Springsteen & co ankom etter festkonserten på Valle Hovin et kvarter før midnatt i går kveld.

Etter hvert kom også et sekstitalls andre gjester til hotellet. De fleste var fløyet inn fra Europa og USA for anledningen.

Også en egen DJ hadde Springsteen fått budsendt fra Statene, og i natt var det gode vinylskiver som ble spilt i festsalen på Continental.