Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Slo ned DJ på strippeklubb

Kid Rock arrestert.

(Dagbladet.no): Rockeren Kid Rock (34) ble onsdag pågrepet og siktet for å ha slått ned platesnurreren på en strippeklubb i Nashville.

- Alt står bra til. Det var en vakker kveld, sa Kid Rock smilende til frammøtt presse etter å ha blitt løslatt mot 3000 dollar i kausjon.

Det er berammet en rettslig høring i saken 30. mars. 34-åringen risikerer inntil ett års fengsel, melder nyhetsbyrået AP.

To slag

Ifølge politiet startet bråket på strippeklubben Christie\'s Cabaret etter at DJ Jerry Campos (39) hadde ropt noe til publikum.

Kid Rock skal ha trodd at Campos slengte dritt til en av hans kamerater, og forlangte en unnskyldning fra DJen.

Campos nektet, og ifølge AP var enden på visa var at Kid Rock ga ham to på tygga.

Et tv-team kom raskt til stedet, og filmet DJen på utsida av klubben. Han skal da ha vært påført et rødt merke i ansiktet, og brillene hans var knust.

Kid Rock kunne imidlertid ikke bekrefte denne framstillingen.

- Sa de at jeg knuste brilleglassene hans? Hvem sa det? spurte han journalister etter at han var satt fri mot kausjon.

Nashville-politiet hevder at Kid Rock forlot strippeklubben via ei bakdør da de kom for å arrestere ham. Han ble først pågrepet i en leilighet klokka sju om morgenen. Da skal rockeren ha sagt at han stakk fordi han ville vente til han var edru før han ble arrestert.

Kid Rocks egentlige navn er Bob Ritchie. Han sleit ut vinylskiver som DJ i Detroit inntil 1998, da han slo gjennom med skiva «Devil Without a Cause».

Albumet var en grovkornet blanding av rap, og Kid Rock har siden bygget seg opp til en solid merkevare i den amerikanske underholdningsindustrien. Ikke minst etter at han ble sammen med badedraktikonet Pamela Andersson.

Kid Rock arrestert: -Det var en vakker kveld, sa artisten.