Sløste bort millioner

- Joda, jeg sløste og var levemann, sier Kenneth Sivertsen. Nå er millionene han tjente på suksessen sammen med Herborg Kråkevik, brukt opp. Men Kenneth har det fint.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det var alltid penger der. Jeg hadde ikke styring over forbruket mitt. Vi snakker i alle fall om flere millioner, sier Kenneth Sivertsen på telefonen.

Han vet straks hva saken gjelder og er litt oppgitt. I går brukte Bergensavisen førstesida på hans personlige pengesluk.

- Jeg har det bra

- Hva har du brukt alle pengene på da? Tøys? Champagne?

- Det også. Men ikke spesielt mye champagne. Det ble for mye underholdning, det var problemet. Klovnen Sivertsen kom til å skygge for komponisten og musikeren. Nå har jeg det bra, vil du høre hva jeg gjør nå?

- Ja.

- Jeg sitter akkurat nå i huset mitt på Bømlo og skriver på min tredje symfoni. Den skal framføres med Bergens Filharmoniske Orkester. Dessuten har jeg flere kammerkonserter på gang. Jeg har det bedre enn på lenge. Jeg er i topp form.

- Var det virkelig flere millioner du sløste bort?

- Tja, det lå store penger i suksessen Herborg Kråkevik og jeg hadde.

Han understreker at han ikke er konkurs. Han har det godt. For tida reiser han rundt med gitaren og en eneste spotlight. Står alene på scenen uten mikkmakk. Spiller på puber og holder små konserter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer