Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sløve, britiske sprøytespisser

The Vaccines er ikke rett medisin i musikkåret 2011.

KJEDELIG: The Vaccines-vokalist Justin Young imponerte ikke spesielt på sin Hove-konsert. Foto: Anders Grønneberg
KJEDELIG: The Vaccines-vokalist Justin Young imponerte ikke spesielt på sin Hove-konsert. Foto: Anders Grønneberg Vis mer

HOVE (Dagbladet): The Vaccines er ett av de bandene som har falt ganske kraftig i relevans i tiden etter at de ble booket til å spille på Hovefestivalen. De er også ett av de bandene som, av en eller annen uforklarelig grunn, faktisk har lyst til å bli det nye The Strokes. Tilfeldig? Neppe.

Med kveldens konsert på Amfiscenen fremstår The Vaccines som lite annet en en gjeng uoppfinnsomme, urutinerte og ikke minst uendelig kjedelige britrockere, som det er vanskelig å øyne funksjonen med i 2011.

Med kun et lite knippe låter med reell gjenkjennelsesverdi på settlisten, skulle man tro at bandet ville gått hardere inn for en stram gjennomføring av konserten. Det droner likevel for det meste avgarde i samme generiske tralt - med ålreite fremføringer av «If You Wanna» og «Norgaard» som formildende omstendigheter,

Av oppmøtte publikummere greier bandet i det minste å engarsjere én gruppe, som - og ære være dem for det - greier å opprettholde et visst energinivå den relativt korte konserten igjennom.

De fleste andre kan snøfte ovenbærende ned i skjegget, i trygg forvissning om at man faktisk ikke skal tro på hypen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media