SlowSupreme

Siddisen Hans-Peter Lindstrøm med tidvis flott debut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 1999 vant SlowSupreme, alias Hans-Petter Lindstrøm, den nedlagte, men fortsatt aktive Oslo-klubben Jazids «Bedroom Grooves»-konkurranse. Meningen var å få uoppdagede soveromsprodusenter fram i lyset, med platekontrakt og singelutgivelse som premie. Et forbilledlig prosjekt som har resultert i en rekke slowSupreme-singler, som nå samles på debuten det er slippfest for på morgendagens digre «Re-birth of Jazid Club»-fest på Chateu Neuf.

SlowSupreme har imponerende nok skrevet, produsert og arrangert alle låtene på sin debut, samtidig som han har spilt alle instrumentene på platen. Denne Prince-aktige tilnærmingen til materialet fungerer for det meste, og byr på en miks av lekkert produsert beatsmusikk, soul, funk, jazz og disco.

Men noe av materialet på «Music Under Pressure» er vel anonymt, og det spørs ikke om Lindstrøm kunne trengt litt hjelp utenifra til å få jobbet fram et mer helstøpt album.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer