- Slutt å tegne for skrivebord-skuffen

Pondus-redaktør etterlyser nye striper. Svarte leserne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Jeg tror mange sitter hjemme og tegner tegneserier for skrivebordskuffen, og ikke skjønner at forlagene trenger noe å trykke i bladene. De skjønner ikke at det sitter ekte personer og tegner ting for å tjene penger til middagen. Vi får inn forholdsvis lite, altså, sier Tormod Løkling, redaktør for tegneseriebladet Pondus.

Det vil kanskje overraske mange at Pondus og resten av tegneseriebladene til Egmont ikke får bunkevis med post fra ivrige tegneserieskapere. Men Løkling etterlyser flere nye tegneserier og -skapere. Nå håper han at Dagbladets seriekonkurranse vil bidra til det.

Seriekonkurransen arrangeres for fjerde gang i år, og du kan sende inn bidrag fram til 1. juni. Se faktaboksen til høyre for mer informasjon.

- Vi vil gjerne at folk sender inn ting til oss, og denne konkurransen er et forsøk på å formalisere det, sier Løkling, som sitter i juryen for seriekonkurransen.

Teksten er viktigst

- Hva ser du etter hos konkurransedeltakerne?

- Det er et komplisert spørsmål. Hvis vi visste hva vi så etter, kunne vi sette oss ned og beskrive en suksess på forhånd. Men suksessene kommer helt overraskende på oss. Jeg håper innsenderne klarer å overbevise meg om at det er akkurat dette jeg ser etter, at det er akkurat dette jeg ikke visste at jeg trengte, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer