Slutt for «19.30»

TVNorge stopper storsatsingen «19.30» med umiddelbar virkning.

(Dagbladet.no):- Det er med sorg vi tar av 19.30. Etter 40 programmer er vi fortsatt veldig fornøyde med programmet, men registrerer at seerne ikke er med oss, sier Jens Petter Gjelseth, informasjonssjef i TVNorge, til Kampanje.com.

Aktualitetsprogrammet med programleder Svein Tore Tynning Bergestuen har vært en stor skuffelse fra dag en. «19.30» var en av tv-kanalens storsatsinger og skulle gi TVNorge en god inngang til kvelden. Dagbladet gav programmet en toer:

«Det er mulig det er meg det er noe galt med. For jaggu begynner jeg å bli grådig lei denne typen viktigheter av folk som skal være både kretsmestere, norgesmestere og verdensmester i nyheter, stories og debatter», skrev anmelder Tom Stalsberg.

Han var tydelig ikke alene. «19.30» har ifølge Kampanje.com hatt seertall helt nede i 25 000. Nå erstattes programmet med «Høy på pæra».

- Vi fant ut at vi like gjerne kunne ta det av lufta og erstatte det med noe som har levert seere tidligere. Hva som skjer til høsten har vi ennå ikke diskutert, sier Gjelseth til Kampanje.

<B>SLUTT: Svein Tore Tynning Bergestuen trakk ikke nok seere.