Slutt for Bridget?

Alle trodde det var klart for oppfølgeren til Bridget Jones' dagbok...

I september skrev flere aviser at Renée Zellweger (33) vurderte å takke ja til hovedrollen i oppfølgeren til Bridget Jones' dagbok. Men nå er det oppstått tvil om den etterlengtede filmen noen gang kommer ut.

Zellweger traff pressen i filmfestivalen i Berlin, og fortalte at hun slett ikke hadde takket ja til å spille i oppfølgeren.

- Verken Hugh Grant eller jeg har sett noe manuskript, ingen av oss har hørt et ord om innspillingsdato og ingen av oss har undertegnet kontrakter - for det finnes ingen kontrakter å underskrive, sier hun til BBC.

Zellweger legger ikke skjul på at hun ønsker å spille i «Bridget Jones: The Edge of Reason».

- Det skulle jeg gjerne, hvis det blir riktig. Bridget er en figur som betyr mye for meg. Hvis en eventuell oppfølger blir så spesiell som den skal være og historien blir tatt vare på, stiller jeg gjerne opp.

Det oppstår imidlertid et problem i «Bridget Jones: The Edge of Reason». Hovedpersonen skal intervjue skuespilleren Colin Firth, en mann hun virkelig lengter etter. Problemet er at Colin Firth faktisk spilte Bridgets kjæreste Mark Darcy i den første filmen.

Produsentene har tidligere sagt at de gjerne vil gjøre en liten vri, og få Bridget forelsket i George Clooney, slik at Colin Firth fortsatt kan spille Darcy. Hvis filmen kommer ut.

<P>SLUTT? </B> Bridget Jones' dagbok fikk en femmer på terningen i Dagbladet, og ble en publikumssuksess. Men nå spøker det for oppfølgeren.