Slutt for Daft Punk

Duoen gir seg etter 28 år.

SLUTT: Musikk-duoen Daft Punk gir seg etter 28 år. Video: AP. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Musikkgruppa Daft Punk går hvert til sitt. Det melder musikknettstedet Pitchfork.

Duoen satte fyr på ryktene om splittelsen via en åtte minutter lang video kalt «Epilogue». Ryktene ble bekreftet av gruppas manager like etter. Det er foreløpig ikke kjent hva som er grunnen til at duoen går hvert til sitt.

SLIPPER SEG LØS: Ikledd unoformer og medaljer synger russisk politi Daft Punks hit «Get Lucky». Stuntet er et forsøk på å myke opp folks inntrykk av politiet. Den er nå sett nesten tre millioner på YouTube. Video: RIA Novosti / YouTube Vis mer

Daft Punk ble dannet i Paris av Guy-Manuel de Homem-Christo og Thomas Bangalter for 28 år siden. Gruppa står blant annet bak hits som «Get Lucky», «Harder, Better, Faster, Stronger» og «One More Time».

Duoen regnes som en av de mest betydningsfulle artistene innenfor elektronisk musikk de siste tiårene. I 2013 nådde de sitt kommersielle høydepunkt, og vant Grammy for både årets album og årets låt det påfølgende året, for henholdsvis «Random Access Memories», og «Get Lucky» sammen med Pharrell Williams.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer