Slutt for «Fjorden Cowboys»

Dette blir siste sesong.

SERIESKAPER: Hildegunn Wærness skapte tv-suksessen «Fjorden Cowboys», som hadde premiere i 2014. Her sammen med Joar Førde og Leif Einar Lothe. Foto: Ragnhild Sørheim
SERIESKAPER: Hildegunn Wærness skapte tv-suksessen «Fjorden Cowboys», som hadde premiere i 2014. Her sammen med Joar Førde og Leif Einar Lothe. Foto: Ragnhild Sørheim Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV 2 melder i dag at den kommende sesongen av «Fjorden Cowboys» blir den siste.

- Det har vært veldig kjekt. En har jo fått oppleve mye rart, sier Leif Einar «Lothepus» Lothe til kanalen.

- Det er litt vemodig og trist, men samtidig blir det godt bare å kunne tenke på seg selv og sine igjen, sier Joar «Levemann» Førde, som gleder seg til å ta med familien på ferie.

Sjuende sesong av den populære dokusåpeserien har premiere neste onsdag.

Dagbladet har tidligere skrevet om striden rundt rettighetene til «Fjorden Cowboys», der serieskaper Hildegunn Wærness, Joar Førdes kusine, mente at ingen kunne sende programmet uten først å snakke med henne.

Først kom nyheten om at Flimmer film, produksjonsselskapet bak TV-programmet «Fjorden cowboys» har gått konkurs. Deretter ble det reist tvil om TV 2 har rettighetene til å vise den planlagte, kommende sesongen av programmet på TV.

«Fjorden Cowboys» har siden 2014 fulgt de barske arbeidskarene Leif Einar Lothe (49) og Joar Førde (39) gjennom både sprengningsoppdrag og andre, mer utradisjonelle og ikke minst underholdende arbeidsoppgaver.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer