Herman Flesvig:

Slutt for «Førstegangstjenesten»

Andre sesong av NRK-serien «Førstegangstjenesten» har premiere om noen uker, men etter det er det slutt.

NY SESONG: Det er klart for andre og siste sesong i Førstegangstjenesten. Video: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til NRK sier Herman Flesvig at årsaken er at «nå er leken god».

- Så nå blir det å utvikle seg og prøve seg på nye ting, sier han.

I den populære serien som har satt flere seerrekorder, får vi et humoristisk blikk på livet i førstegangstjeneste, med karakterer som Ahre-Ketil, Tanja-Laila, Preben og Ola Halvorsen i front.

OVERRASKER: Komikeren overrasker med rolle i ny sesong. Video: HBO Max Vis mer

«Skam»-stjerne

Onsdag la NRK ut nye bilder og klipp av den nye sesongen av «Førstegangstjenesten». Der dukket blant annet SKAM-stjerna Josefine Pettersen opp. Hun skal spille mot Herman Flesvig i den nye sesongen av «Førstegangstjenesten.»

- Det å få profesjonelle folk på settet er alltid skummelt, for de blir en del galskap av galskapen. Men hun gjorde en formidabel jobb, sier Herman Flesvig til NRK.

Redaksjonssjef i NRK, Christina Rezk Resa, kunne i april avsløre overfor Dagbladet at den nye sesongen vil by på både overraskelser og mye action.

- Vi er mer ute i felt og gjør store scener med enda mer og større maskineri, sa hun.

KOMISK: Herman Flesvig har nok en gang tatt på seg militæruniformen for å spille et mangfold av komiske karakterer i Førstegangstjenesten. Video: NRK Vis mer

Stor suksess

«Førstegangstjenesten» har hatt et snittseertall på langt over millionen og enkelte av episodene er sett flere millioner ganger.

Innspillingen av seersuksessen startet i mai, og andre og siste sesong har premiere om et par uker - fredag 12. november.

Dagen før premieren, torsdag 11. november blir det førpremiere i Norges største kinosal, Colosseum, skriver NRK.

Der skal det være rød løper og stor kjendisfaktor, og ikke minst kommer sjefen selv, Herman Flesvig. Dette er først og fremst en førpremiere for fansen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer