Slutt for So What!

Rockeklubben So What! stenger etter 9 år. - Dette er veldig emosjonelt, sier Claes Olsen til Dagbladet.no

Særlig mer vil han ikke si om saken i kveld. Enn at han nå vil bruke tid på sine ansatte. Claes Olson henviser til den følelsesladde pressemeldingen på stedets hjemmeside.

- Ikke konkurs

I pressemeldingen heter det blant annet:

Det er med et tungt hjerte vi må fortelle at So What nå er historie. Dette er ikke snakk om en konkurs, men styret har enstemmig besluttet å oppløse driftsselskapet bak So What! med øyeblikkelig virkning fra og med mandag 6. oktober. Det ender derfor med 9 års historie som for alltid vil være en del av oss og mange andre.

- Må passe på helsa

Rolv M. Mangseth, Claes Olsen og Tom Kalstad, stedets tre eiere, oppgir det store arbeidspresset som årsak til at de velger å trekke teppet for en av Oslos beste rockescener.

«Vi elsker fortsatt musikk og konserter, men vi må se vår egen begrensning med den enorme arbeidsmengden som krever alt av en, både fysisk og psykisk. 70 timers arbeidsuke er ikke sunt for noen. Vi er ikke helt utslitte enda, men vi har kjent faresignalene og at grensen for hvor langt en kan presse en selv var farlig nær. Vi må rett og slett passe på helsa vår. Vi håper alle respekterer våre valg.»

Damien Jurado og Rosie Thomas er de siste på scenen søndag kveld. I morgen møter gjestene stengte dører.

Gutta benytter anledningen til å si hva sin mening om deler av norsk kulturpolitikk. Les hele pressemeldingen her.

TRIST: Eierne av Oslo-stedet So What! Claes Olsen, Rolv M. Mangseth, og Tom Kalstad, her representert ved Olsen, vil unngå å ende opp som gamle menn som klamrer seg til «noe som en gang var no», og gir seg mens de fremdeles har musikkgleden i behold. De har besluttet ikke å selge navn eller leiekontrakt videre. <br> Kommer du til å <a href=http://debatt.dagbladet.no/debatt/discussion.html?board_id=2000380183>savne</a> So What?
SKUNK ANANSIE: Har spilt på So What!
FRONT 242: Front 242 kom, og de kostet. Skjorta. Se <a href=http://www.sowhat.no/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=79&mode=thread&order=0&thold=0>høydepunktene på konsertplakaten.