Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slutt for Stonegard

- Bandet greide ikke å fungere sammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I en usedvanlig ærlige ord og vendinger melder det norske metalbandet Stonegard at medlemmene nå skiller lag.

- Etter interne uenigheter har Stonegard bestemt seg for å kaste inn årene for godt. I beste rock\'n roll-stil greide ikke bandet å fungere sammen, så vi velger å legge ned Stonegard mens leken er god, skriver bandet i en pressemelding formidlet av plateselskapet Indie Distribution, også publisert på Myspace-bloggen.  

Bandet presiserer at arbeidet for det meste har vært en stor opptur, som de håper fansen har satt pris på.

Og selv om Stonegard ikke kommer til å gjøre den annonserte Europaturneen med Enslaved i høst, har bandmedlemmene ingen planer om å bli borte for godt.

- Vi kommer utvilsomt tilbake i forskjellige former og konstellasjoner, så hold øyne og ikke minst ører åpne. En spesiell takk til alle dedikerte fans som har vært med oss - dere har gjort dette veldig spesielt for oss. Takk. R.I.P. Stonegard, avslutter Erlend, Torgrim, Håvard og Ronny pressemeldingen.

image: Slutt for Stonegard
OPPLØST: Interne stridigheter er grunnen til at Stonegard-medlemmene Erlend, Torgrim, Håvard og Ronny nå går hver til sitt. Foto: SEBASTIAN LUDVIGSEN
OPPLØST: Interne stridigheter er grunnen til at Stonegard-medlemmene Erlend, Torgrim, Håvard og Ronny nå går hver til sitt. Foto: SEBASTIAN LUDVIGSEN Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!