Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«The Big Bang Theory» gir seg:

Slutt for «The Big Bang Theory»

Den kommende sesongen blir den siste for en av tidenes største TV-suksesser.

SLUTT: «The Big Bang Theory» avsluttes etter 12 sesonger. Foto: CBS/Chuck Lorre Productions
SLUTT: «The Big Bang Theory» avsluttes etter 12 sesonger. Foto: CBS/Chuck Lorre Productions Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den populære komiserien «The Big Bang Theory» runder av etter 12. sesong. Det meldte CBS og Warner Bros. onsdag. Siste episode blir sendt mai 2019.

Annonseringen kommer som en overraskelse på mange, ettersom administrerende direktør Kally Kahl i CBS Entertainment i tidligere i august uttalte at kanalen håpet på 13 sesonger.

- Vi er evig takknemlige for all støtte fra fansen gjennom alle 12 sesongene. Sammen med skuespillerne, forfatterne og resten av crewet tar vi sikte på å gi fansen en episk avslutning på serien, sier Warner Bros. Television, CBS og Chuck Lorre Productions i en felles uttalelse.

Med den 12. sesongen går serien inn i historien som komediesjangerens lengstlevende flerkameraprodusjon, med hele 279 episoder.

Ville fortsette

I serien følger vi de smarte guttene Sheldon Cooper og Leonard Hofstadter i deres jakt på kunnskap, kjærlighet og sosial kompetanse. Skuespillene er blant TV-stjernene som tjener mest i Hollywood.

I mars i fjor skrev Huffington Post at skuespillerne i serien hadde signert en avtale om lønnskutt, slik at to kvinnelige sentrale rolleinnehavere i serien skulle få hevet lønnen sin.

Før nyheten om seriens avgang ble kjent, fortalte skuespiller Mayim Bialik, som spiller rollefiguren Amy Farrah Fowler i serien, CBS at hun også håpet at serien skulle gå inn i en 13. sesong:

Henrik har endelig fått tilgang til Fortnite på Android, og bestemte seg for å teste det ut. Men funker det egentlig bra? Og hva er egentlig best av Android og iPhone? #fortnite #fortniteandroid #fortniteiphone Vil du se mer av Dagbladet Spill? https://goo.gl/L6b1YP Følg oss også på Instagram: https://www.instagram.com/dagbladetspill/ Se mer he... Vis mer

- Det er ingen steder jeg heller vil være. Jeg kan ikke snakke for de andre, men dette er den beste jobben jeg noen gang har hatt ... hvis det var opp til meg, ville jeg gått for en ny sesong.

Har definert komediesjangeren

Komiserien har i løpet av sin levetid vært en stor publikumssuksess, og kan skilte med hele 52 Emmy-nominasjoner og ti priser.

- «The Big Bang Theory» har definert komediesjangeren for en hel generasjon. Den kombinerer genial kreativitet, kommersiell suksess, kulturell innflytelse og populære karakterer på en helt unik måte, skriver Kahl i kunngjøringen onsdag.

I fjor slapp CBS spinoff-serien «Young Sheldon», som handler om Sheldon Coopers yngre dager. Denne serien er fornyet for 2018/2019-sesongen.

Hele Norges coronakart