Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slutt for verdens tøffeste TV-serie

Siste avsnitt av Sopranos i kveld. Prøv deg på quizen!

 • Test deg selv på Sopranos
 • Sopranos nettsider

  (Dagbladet.no): 13. episode i sesong fem av Sopranos sendes i kveld, og det er den siste så langt. Den sjette og siste sesongen skal visstnok spilles inn i USA neste år, men ikke sendes før i 2005 eller 2006 i hjemlandet. Om den kommer til Norge og i tillfelle når er derfor helt uvisst.

  Mange spørsmål


  I kveld kan fansen i episoden «Stolthet og dødsdom» glede seg til en fortsettelse som antakelig forteller mer om hva Tony bestemmer seg å gjøre med kravene fra Johnny Sack om hevn over fetter Tony Blundetto.

  Spørsmålet er blitt et gedigent problem for mafiabossen, som også møter press fra sin egen gjeng om å gjøre noe for å skape fred mellom de to familiene.

  Tony har så langt beskyttet fetteren, som holder seg i skjul, selv om Tony selvfølgelig har oppsporet ham. I forrige episode ble det klart at han ikke villle gi Sack informasjonen om hvor Tony B. oppholder seg da det ble klart at Sack kom til å torturere fetteren, et drap var ikke nok. Tony B har hatt dårlig samvittighet overfor fetteren en årrekke fordi han følte at han var skyld i at han havnet i fengsel.

  Adriana fjernet


  Også forholdet mellom Tony og kona knytter deg seg spenning til, etter at Carmela i forrige episode gikk med på å la mannen flytte inn i huset igjen etter at han lovte henne 600 000 dollar til et eiendomsprosjekt. Vil Carmela se nådig på at venninnen Adriana ikke er å finne, og skjønner hun sammenhengen?

  Hvordan det går med Tonys andre fetter Christopher som er plaget av kjærlighetssorg etter at gjengen måtte drepe forloveden hans som snakket med FBI, kommer vi også til å få ser mer om. Erstatter Christopher Adriana med heroinen?

  I kveld 21.35 får du svarene på NRK 1.

VANSKELIG Å VÆRE SJEF:</B> Mange tøffe valg for Tony i kveldens episode, den foreløpig siste i serien.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media