Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slutt for X-Files

Scully og Mulder tar snart sin siste sak. Produsenten for den populære serien Chris Carter avslører at serien sannsynligvis vil bli avsluttet etter neste sesong.

- Akkurat nå er alle innstilt på at det syvende året blir det siste for serien, sier Carter til internettmagasinet Mr. Showbiz. Han presiserer at ting selvsagt kan forandre seg underveis. De to stjernene i serien, David Duchony og Gillian Anderson, har imidlertid bare kontrakt ut neste år.

- Vi innbiller oss at alle skjønner at den syvende sesongen blir den siste, men man vet aldri, det er mye opp til David og Gillian, sier Carter.

Han forteller at manusforfatterne er i full gang med å nøste sammen løse tråder. Seerne skal blant annet få svar på hvem som egentlig er Mulders far, og hva som skjedde med hans søster Samantha. Du skal også få vite hemmeligheten bak 'kreft-mannen'.

- Vi tar avgjørelser for historien med tanke på at showet går mot slutten, sier Carter.

Men X-Files-fans trenger ikke frykte at de aldri får se Scully og Mulder i aksjon igjen:

- Uansett hva som skjer, er det ikke slutt på X-Files for godt. Jeg håper serien vil kunne bli en filmserie for storskjerm, forteller produsenten.

ENDEN ER NÆR:Skal vi tro produsent Chris Carter er det snart slutt for den populære serien X-Files.Fra X-Files - The Movie
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling