Slutt for«Mesternes mester»

Programmet tar pause på ubestemt tid.

PAUSE: Etter fire sesonger med «Mesternes mester» blir det en pause fra realityprogrammet på ubestemt tid. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
PAUSE: Etter fire sesonger med «Mesternes mester» blir det en pause fra realityprogrammet på ubestemt tid. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det populære NRK-programmet «Mesternes mester» tar en foreløpig pause etter fire sesonger med svært gode seertall. Det skriver NRK på sine nettsider.

Petter Wallace, eksternsef i NRK, holder likevel døra på gløtt for at det kan bli flere runder av det populære realityprogrammet der pensjonerte idrettshelter måler krefter i forskjellige øvelser under ledelse av tidligere sykkelproff Dag Erik Pedersen.

- «Mesternes mester» er et program som betyr mye for oss og som vi er glade i, men vi kommer ikke til å kjøre i gang en ny runde nå. Vi har opsjon på å lage flere programmer, men vi ønsker å ta en liten pause, sier Wallace til NRK.

Forrige sesong av «Mesternes mester» hadde seertall på over 900 000, og ble vunnet av tidligere langrennsløper Tor Arne Hetland i en dramatisk finale mot frisbee-esset Sune Wentzel.

- Det beste var å treffe alle de hyggelige menneskene. Når vi var igjen fire-fem stykker  i huset så hadde vi en sånn følelse at vi allerede hadde vunnet alle mann, sa Hetland til Dagbladet i etterkant av seieren.

Tidligere har Dag Otto Lauritzen, Daniel Franck og Finn Christian Jagge gått til topps og blitt «Mesternes mester». Ingen kvinner har vunnet det fysisk krevende realityprogrammet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer