Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slutt for«Mesternes mester»

Programmet tar pause på ubestemt tid.

PAUSE: Etter fire sesonger med «Mesternes mester» blir det en pause fra realityprogrammet på ubestemt tid. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
PAUSE: Etter fire sesonger med «Mesternes mester» blir det en pause fra realityprogrammet på ubestemt tid. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Det populære NRK-programmet «Mesternes mester» tar en foreløpig pause etter fire sesonger med svært gode seertall. Det skriver NRK på sine nettsider.

Petter Wallace, eksternsef i NRK, holder likevel døra på gløtt for at det kan bli flere runder av det populære realityprogrammet der pensjonerte idrettshelter måler krefter i forskjellige øvelser under ledelse av tidligere sykkelproff Dag Erik Pedersen.

- «Mesternes mester» er et program som betyr mye for oss og som vi er glade i, men vi kommer ikke til å kjøre i gang en ny runde nå. Vi har opsjon på å lage flere programmer, men vi ønsker å ta en liten pause, sier Wallace til NRK.

Forrige sesong av «Mesternes mester» hadde seertall på over 900 000, og ble vunnet av tidligere langrennsløper Tor Arne Hetland i en dramatisk finale mot frisbee-esset Sune Wentzel.

- Det beste var å treffe alle de hyggelige menneskene. Når vi var igjen fire-fem stykker  i huset så hadde vi en sånn følelse at vi allerede hadde vunnet alle mann, sa Hetland til Dagbladet i etterkant av seieren.

Tidligere har Dag Otto Lauritzen, Daniel Franck og Finn Christian Jagge gått til topps og blitt «Mesternes mester».

Ingen kvinner har vunnet det fysisk krevende realityprogrammet.

SYKLIST: Programleder Dag Erik Pedersen på sykkeltur mellom opptakene til «Mesternes mester».
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SYKLIST: Programleder Dag Erik Pedersen på sykkeltur mellom opptakene til «Mesternes mester». Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media