Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slutt med den lange yogadama

Forlovelsen er brutt - og det var ikke på grunn av størrelsen på Mini Me.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Medier verden over skrev om sommerens mest oppsiktsvekkende Hollywood-forlovelse. 81 centimeter høye Verne Troyer (34) som er kjent som Mini Me i Austin Powers-filmene, satte ring på fingeren til over 170 centimeter høye Genevieve Gallen (29).

I et intervju med den britiske avisa The Mirror snakker den langbeinte modellen og yogainstruktøren for første gang om kjærlighetsforholdet som nå er over.

- Vi hadde de samme problemene som alle kjendisforhold. Jenter kastet seg over Verne, og jeg ble dyttet unna, forteller Gallen.

Lærer fiffen yoga

Mini Me har lenge vært Hollywoods største dvergstjerne og fast inventar på kjendisfester - blant annet hos Playboy-sjef Hugh Hefner.

- På festene i Playboy Mansion gikk kvinner bort til ham og tok på uanstendige steder. Verne er så forsiktig og snill at han ikke sa ifra til kvinnene at han var i et forpliktende forhold, beklager 29-åringen som livnærer seg ved å gi yogaprivattimer i Hollywood.

Under hele det tre år lange kjæresteforholdet ble høydeforskjellen kommentert. Kritikerne mente at hun bare ville sole seg i kjendisstatusen hans, og at en så liten mann umulig kunne tilfredsstille henne.

Ondskapsfulle sexvitser

Forholdet som sjokkerte Hollywood

Synet av den lille skuespilleren og den lange yogainstruktøren gjorde at mange tvilte på kjærligheten deres.

- Menn kom til meg på fester og sa at jeg så sexy ut - mens Verne sto rett ved siden av. De tenkte at han kunne neppe tilfredsstille meg. La meg si det sånn: Jeg er en tilfreds kvinne. Jeg har deitet flere kjendiser over 1.80, og ingen har større hjerte og personlighet enn Verne. Han er det mest fantastiske mennesket som har holdt rundt meg, fastslår Gallen overfor The Mirror.

En ting var de tallrike vitsene om stigesex og liknende - verre var skepsisen fra Vernes dvergvenner som nektet å tro at hun elsket ham.

Storsjekker i miniformat

- Det var som å deite en svart mann på 50-tallet. Det var veldig kontroversielt, og jeg mistet mange venner, beklager den veltrente 29-åringen.

Den lille kjendisen har i intervjuer fortalt om forholdet sitt til kvinner. Størrelsen skal ifølge ham selv ikke være noen hindring - holdninga er alt.

- Jenter liker bad-boy-attituden - selv om den egentlig ikke er helt meg. Hvor stor du er, er ikke viktig, sier Verne som karakteriserer seg selv som en «player» - amerikansk uttrykk for person som har uforpliktende sex med mange partnere.

Håper på gjenforening

Gallen forteller at de snakket om å flytte sammen, men at størrelsen gjorde det vanskelig fordi Verne har et spesiallagd hus med interiør i dvergstørrelse. Likevel forlovet de seg i sommer.

- Vernes venner forteller at han fikk panikk da han så hvor mye styr det ble i media. Derfor ville han ta en pause, men sist vi snakket sammen forsikret han om at han brydde seg om meg og elsket meg, sier Gallen som fortsatt håper at hun en dag kan bli fru Mini Me.

DAMEFUT: Verne Troyer presenterte fjorårets Teen Choice Award med Britney Spears.
FILMGJENGEN: Skuespillerne poserer før premieren på "Austin Powers in Goldmember" i Los Angeles i fjor sommer.