Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slutt mellom Elin og Kristian

Elin Tvedt og Kristian Valen har gått fra hverandre, men fortsetter som kolleger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Elin Tvedt og Kristian Valen er ikke lenger et par. Det er overfor VG de to bekrefter å ha gått hver sin vei:

«Vi har hatt det utrolig gøy sammen, og har/vil fortsatt ha mye moro sammen, men nå som beste venner,» skriver Elin og Kristian i en e-post til avisa.

- Jeg har ingen kommentar utover det. Beklager, men det er alt jeg har å si, sier Kristian Valen som slapper av på ferie i sitt sommerhus i Spania.

- Jeg hviler ut i fire dager. Det er den eneste ferien jeg har i sommer. Så jeg koser meg. Så jeg håper jeg kan fortsette ferien, sier Valen til VG.

Elin Tvedt har ikke kommentert bruddet.

Fortsetter som kolleger

Tvedt er for tida aktuell med serien «Et døgn med Elin» på TVNorge. Snart kommer en ny sesong med «71 grader nord» på samme kanal med Elin som programleder.

Også ekskjæresten Valen har suksess. «Fartøy Valen» har gått for fulle hus. I september kommer «Valen TV» , på samme kanal som Elins. Her parodierer komikeren og skuespilleren kjente og ukjente tv-fenomener.

De to ekskjærestene fortsetter altså som kolleger i samme TV-kanal.

Kjærester i flere år

De to har sjelden villet si noe om forholdet sitt offentlig. Paret traff hverandre da showet hans «Fartøy Valen» hadde premiere i Bergen. Elin skal ha blitt så imponert over Valen at hun gikk i garderoben og ba Kristian på middag. Deretter ble de et par.

I november 2001 kom Valen med sin første offentlige kjærlighetserklæring til Elin. Fra scenen med over 200 mennesker i salen ropte han:

- Det er mulig jeg kommer til å gå på en smell når jeg sier dette: «Elin, jeg synes du er et fantastisk menneske, og jeg elsker deg av hele mitt hjerte.»

<B>MENS DE ENNÅ VAR ET PAR:</B> Kristian Valen og Elin Tvedt bak scenen etter forestillingen på «Fartøy Valen» i Bergen i februar i fjor.