- Slutt på de søplete videoene deres

Monty Python lanserte egen YouTube-kanal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - I tre år har dere YouTubere ribbet oss, tatt titusener av videoer og lagt dem ut på YouTube. Nå er det på tide at vi tar saken i egne hender, sier de fem gjenlevende Monty Phyton-medlemmene i en ny video på - nettopp- YouTube.

Se videoen i spilleren øverst i saken.

De var store på 70-tallet, men nå har John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones og Michael Palin tatt et sikkert steg inn i det 21. århundre. De har lansert sin egen YouTube-kanal.

- Nå er det slutt på de søplete videoene dere legger ut. Vi skal gi dere the real thing, sier de.

I tillegg til å legge ut sine egne, høyoppløselige favorittvideoer, lover de også å gå gjennom listene over de mest viste videoene som allerede ligger ute, og laste opp nye, høyoppløselige versjoner av dem. Alt er gratis. Men de vil ha noe tilbake, skriver de.

- Vi vil ikke ha noen av disse tanketomme kommentarene deres. Istedet vil vi at dere klikker på linkene, kjøper filmene og TV-showene våre, og letter på smerten og avskyen vi føler, over å ha blitt ribbet i alle disse årene, lyder oppfordringen.

Tilbudet har blitt godt mottatt. I skrivende stund har velkomstvideoen blitt vist 1,109,437 ganger. Og kommentarer er det nok av, tross oppfordringen om det motsatte. Videoen har fått 1140 innlegg.

- Hvem hadde trodd for tre år siden at vi ville sitte her og se Monty Python-videoer i høy kvalitet på YouTube, lyder en av dem
.  

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer