Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slutt på moroa

Blodfans av sosialpornografiske «Jerry Springer show» går triste tider i møte. Sjefen har satt foten ned for at gjestene får slåss med hverandre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jerry Springer er TV-verten som får Ricky Lake til å virke som ei naiv lita skolejente. I hans programmer er ingen menneskeskjebner for triste eller bisarre. Et fast element er at gjestene hans blir så opprørte at de bryter ut i spontan slåssing - til øredøvende aklamasjon fra publikum. Mange har hevdet at det nettopp er håndgemenget som gjør at de gidder å kaste bort tid foran tv-skjermen når Springer er på. Men nå er det altså slutt, distribusjonsselskapet Studios USA har krevd slutt på volden i programmene.

- Vi vil produsere og distribuere et program som vi føler er forsvarlig. Ikke mer vold, fysiske konfrontasjoner eller blasfemiteter, heter det i en uttalelse fra selskapet.

Alle tre ingrediensene har vært med på å gjøre Jerry Springer til et av de mest sette programmene i USA, episodene endte ofte i gjestenes forsøk på å rive ut hverandres hår, eller utdeling av blåveiser.

Ifølge Nando times news har Jerry Springer ingen kommentar til avgjørelsen. Neste ukes programmer med de sjarmerende arbeidstitlene «Vet du hva? Jeg er biseksuell» og «Jeg er stolt over å være prostituert» er trukket fra sendeskjemaet.

Også reprisene av Jerry Springer-showene vil bli gjenstand for grundig voldsgransking. Alle tilløp til uønsket voldsbruk skal redigeres bort.

Tidligere denne måneden ble «The Jenny Jones» showet dømt til å betale 25 millioner dollar i erstatning etter at en homofil gjest ble skutt og drept for å ha innrømmet at han var forelsket i en annen mann.

I Norge kan du få med deg de høyt elskete og forhatte TV-showene natterstid på TV3.