Slutt på «Redaksjon EN»

«Redaksjon 1 er bra som det er. Det siste vi trenger nå er et nytt kvasi-program fra NRK. Viggo Johansen er kanskje den beste programlederen NRK har tilgjengelig for et slikt program.

Super Kongen

«Johansen virker litt utgått på datoen. Det er som å se en programleder fra 50-årene! Kjell

«Igjen skal NRK være hipp og moderne. Jeg kan skjønne det når de må konkurrere om fredagskveldene. Jeg kan skjønne det når de kjøper gode TV-serier for å konkurrere mot andre TV-kanaler. Men Redaksjon EN? Hva blir det neste? Skal de legge ned Urix også? Hva sitter de samfunnsengasjerte seerne igjen med når NRK begynner å hippifisere sine mest seriøse programmer? H. Nilsen

«Har alltid syntes at Viggo J. ligner på han trommeslageren i Stones. Kanskje han kan starte band? Det er jo bare folk over 50 som hører på rock nå.

Dude

«Redaksjon en er noe jeg alltid gleder meg til. Synd hvis det kverkes til fordel for noe hipt med en «pen» programleder. Johansen er en av NRKs siste tungvektere – nå sluttet jo Bjørn Hansen også.

Var Ulv Olsen

«Viggo er dyktig. Redaksjon En er et langt bedre debattprogram enn Tabloid. Stå på Viggo! NRK: Ikke legg ned Redaksjon En!

Per

«Hva? Er Viggo kommet på kant med Arbeiderpartiet?

Rune