Slutt

Og nå er det offisielt.

(Dagbladet.no): Etter at Tom Cruise dumpet Nicole Kidman så ettertrykkelig at verdens kjendisblader ikke lang tid før han var å se med ny kjæreste, denne gang i form av den spanske skjønnheten Penelope Cruz.

Men nå er det slutt - og denne gang er det mer enn et rykte.

Robert Garlock, Penelope Cruz\' talsmann, fortalte til bladet People at ingen av de to stjernene dater andre for tiden og at de fortsatt er «gode venner».

Paret har tilbrakt mye tid fra hverandre på grunn av filminnspillinger, og ifølge Tom Cruises søster, Lee Anne DeVette, ble det slutt i slutten av januar og at bruddet skjedde uten dramatikk.

Cruize og Cruz møtte hverandre under filminnspillingen til filmen «Vanilla Sky» i 2001. Tom Cruise er aktiv innenfor den kontroversielle scientologi-kirken, og ryktene har gått om at også Penelope Cruz har engasjert seg i samme bevegelsen.

Nå sier derimot Robert Garlock at hun aldri ble scientolog som Cruise, men at hun derimot har «tatt kurs (hos kirken) og at hun synes de var nyttige». Garlock tilføyde at Cruise sin religiøse tro ikke har vært et tema i forbindelse med bruddet.

HVER SIN VEI: Nicole Kidman og Tom Cruise har skilt lag - i all vennskapelighet.