Slutt

Kirsten Dunst og Jake Gyllenhaal har gjort det slutt.

(Dagbladet.no): De to unge Hollywood-stjernene ble kjærester i september 2002. Det var Jake Gyllenhaals søster, Maggie Gyllenhaal, som spilte mot Kirsten Dunst i «Mona Lisa Smile», som introduserte dem for hverandre. Etterhvert flyttet de sammen i et Los Angeles-hus i ti millioners-klassen.

- Fortsatt bestevenner

Gyllenhaals pressetalsmann bekrefter nå overfor nyhetsbyrået Associated Press at Dunst og Gyllenhaal ikke lenger er kjærester, men vil ikke kommentere bakgrunnen for bruddet. Han hevder at de gjorde det slutt for 'en tid tilbake' og at paret fortsatt er bestevenner.

Ubekreftede rykter vil ha det til at det var hun som kastet ham på dør.

Unge og lovende

Kirsten Dunst(22) har vært skuespiller omtrent siden tidenes morgen, og er blant annet kjent fra sine roller i «Interview with the Vampire» hvor hun spilte mot Tom Cruise og Brad Pitt, og fra Sofia Coppolas regidebut «Virgin Suicides». Nå er hun aktuell i «Spider-Man 2», mot Tobey Maguire.

Jake Gyllenhaal plasseres blant de ti mest lovende skuespillerne i Hollywood. Han er blant annet kjent fra katastrofefilmen «The Day After Tomorrow» - men imponerte mer i hovedrollen i kultfilmen «Donnie Darko». Filmen hadde premiére i USA i 2001, men er relansert i sommer, og vises på norske kinoer nå. (Les omtale).

SLUTT: Kirsten Dunst (22) og Jake Gyllenhaal (23), to av Hollywoods mest lovende skuespillere, går hver til sitt.