NRKs julekalender «Snøfall»:

Slutta på skolen for å spille i «Snøfall»

Siri Skjeggedal (11) fikk undervisning på settet.

SKUESPILLER: Siri Skjeggedal(f. h.) har hovedrollen i NRKs julekalender «Snøfall». For å være med i serien var hun borte fra skolen et helt år. Her er hun sammen med skuespillerkollegaene Kevin Haugan, Trond Høvik (bak), Even Aakre og Charlotte Myrest  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
SKUESPILLER: Siri Skjeggedal(f. h.) har hovedrollen i NRKs julekalender «Snøfall». For å være med i serien var hun borte fra skolen et helt år. Her er hun sammen med skuespillerkollegaene Kevin Haugan, Trond Høvik (bak), Even Aakre og Charlotte Myrest  Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nå er det bare to episoder igjen av NRKs julekalender «Snøfall». Hovedrolleinnehaver Siri Skjeggedal (11) måtte ta fri fra skolen i et helt år for å være med i serien. Det skriver Budstikka.

– Hun fikk ikke fri, så vi ble nødt til å melde henne ut. Heldigvis fikk hun beholde skoleplassen da hun kom tilbake i mars i år, sier mor Mari Fagerjord, til lokalavisa.

De skriver videre at barneskuespillerne i den populære serien fikk undervisning på settet mens opptakene pågikk.

Rekord

Hittil har vi fulgt ni år gamle Selma som bor hos sin strenge nabo Ruth i 22 episoder. Hun drømmer om å finne sin biologiske familie, og en dag finner hun portalen til julenissens by.

- Barneskuespillerne er helt fantastiske og NRK Super har virkelig gjort en kjempejobb, sa Hilde Hagerup, som har skrevet serien sammen med Hanne og Klaus Hagerup, til Dagbladet før serien begynte å gå på skjermen.

Fantasiverden

Mye kan tyde på at det er flere som liker barneskuespillerne. Dagsavisen skriver at «Snøfall» er tidenes mest sette julekalender, med i snitt 940 000 seere per episode.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer