Slutten for «Buffy»?

Sarah Michelle Gellar truer med å slutte i den populære serien «Buffy the Vampire Slayer»

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den sarte, men hardtslående Sarah Michelle Gellar truer med å slutte i «Buffy the Vampire Slayer». Årsaken er krigen mellom tv-stasjonene.

Produksjonsselskapet Warner Bros. som eier «Buffy», har planer om å selge serien til en annen stasjon som Fox eller ABC. Dette fordi den er så utrolig populær at de kan tjene store summer på den.

Kroken på døra

Det er ikke Gellar spesielt glad for. Hun er klar til å kjøre en stake rett gjennom hjertet på den som forsøker å flytte «Buffy».

- Jeg fortsetter i «Buffy» dersom serien fortsetter hos WB, men jeg slutter hvis den flyttes. Sjefene mine kommer til å drepe meg for å ha sagt det offentlig, men du kan trykke det, sa en sint Sarah Michelle Gellar til E!Online.

Gellar har stor lojalitet til WB. Hun tror fansen har det samme.

- WB har vært en enorm støtte, det føles som hjemme. «Buffy» tilhører WB. Det er der fansen vår er og det er der vi skal være, sier Gellar.

Priskrig

Konflikten dreier seg om en priskrig om rettighetene til serien mellom WB, Fox og ABC. WB er innstilt på å selge, men prisen er høy.

- Vi er villig til å selge serien som en pakke, men den bør fortsatt sendes hos WB. Det er hos oss vi treffer det unge kvinnelige publikummet best, og de er midt i vår målgruppe, sier Jamie Kellner i WB.

<B>STAKE GJENNOM HJERTET:</B> Buffy klar til kamp.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer