«The Sopranos»

Slutten kunne vært helt annerledes

I et intervju kommer skuespiller Alec Baldwin med en oppsiktsvekkende avsløring om hvordan han ville serien skulle ende.

AVSLØRING: I et intervju avslører skuespiller Alec Baldwin at han hadde et forslag til en alternativ slutt i «The Sopranos». Snap Stills / Rex / NTB
AVSLØRING: I et intervju avslører skuespiller Alec Baldwin at han hadde et forslag til en alternativ slutt i «The Sopranos». Snap Stills / Rex / NTB Vis mer
Publisert

OBS: Spoiler Alert under.

I et intervju med Sopranos-skuespillerne Michael Imperioli og Steve Schrripa i podkasten «Talking Sopranos» kommer det fram at Alec Baldwin hadde store tanker om en mulig rolle i suksesserien som gikk på HBO fra 1999 til 2007.

Skuespilleren sier i intervjuet at han en gang prøvde å få en rolle i «The Sopranos» og at han hadde en idé til siste episode av serien. Det var ikke en hvilken som helst rolle.

Avslører alternativ slutt

Ifølge Baldwin pitchet han en idé til seriens produsenter der han skulle ha rollen som drapsmann av seriens hovedkarakter, Tony Soprano, skriver Hollywood Reporter.

Som om ikke det var nok var også planen at etter drapet var gjennomført, skulle Baldwins karakter stikke av med Tony Sopranos kone, Carmela. Ifølge ham selv sa han dette til produsentene:

- Det er bare én mann i denne bransjen som burde komme inn, knekke Jimmy og stikke av med Edie. Og jeg er den mannen. Jeg er den mannen, sa Baldwin i intervjuet som er gjengitt av The Huffington Post.

Skuffende respons

Dessverre for Baldwin ble det bare med tanken. I intervjuet forteller han videre om responsen fra produsentene.

- De sa «Uh-huh, sikkert. Vi legger deg til i listen over alle irske skuespillere som mener de bør være med i «The Sopranos».

Storsuksess

Fra 1999 til 2007 ble det produsert 86 episoder av The Sopranos. Serien ble en stor suksess, og har en rangering på 9,2 på filmdatabasen IMDb. I løpet av tiden den gikk på HBO mottok serien 112 Emmy-nominasjoner, og vant 21 av disse.

I 2013 døde skuespiller James Gandolfini som hadde rollen som Tony Soprano. I april i år døde også Joseph Siravo, som blant annet spilte Johnny «Johnny Boy» Soprano i serien.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer