«The Sopranos»

Slutten kunne vært helt annerledes

I et intervju kommer skuespiller Alec Baldwin med en oppsiktsvekkende avsløring om hvordan han ville serien skulle ende.

AVSLØRING: I et intervju avslører skuespiller Alec Baldwin at han hadde et forslag til en alternativ slutt i «The Sopranos». Snap Stills / Rex / NTB
AVSLØRING: I et intervju avslører skuespiller Alec Baldwin at han hadde et forslag til en alternativ slutt i «The Sopranos». Snap Stills / Rex / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

OBS: Spoiler Alert under.

I et intervju med Sopranos-skuespillerne Michael Imperioli og Steve Schrripa i podkasten «Talking Sopranos» kommer det fram at Alec Baldwin hadde store tanker om en mulig rolle i suksesserien som gikk på HBO fra 1999 til 2007.

Skuespilleren sier i intervjuet at han en gang prøvde å få en rolle i «The Sopranos» og at han hadde en idé til siste episode av serien. Det var ikke en hvilken som helst rolle.

Avslører alternativ slutt

Ifølge Baldwin pitchet han en idé til seriens produsenter der han skulle ha rollen som drapsmann av seriens hovedkarakter, Tony Soprano, skriver Hollywood Reporter.

Som om ikke det var nok var også planen at etter drapet var gjennomført, skulle Baldwins karakter stikke av med Tony Sopranos kone, Carmela. Ifølge ham selv sa han dette til produsentene:

- Det er bare én mann i denne bransjen som burde komme inn, knekke Jimmy og stikke av med Edie. Og jeg er den mannen. Jeg er den mannen, sa Baldwin i intervjuet som er gjengitt av The Huffington Post.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer