SLUTTER: Kristian-Joy Alfonso slutter i «I gode og onde dager» etter 37 år som Hope Williams Brady. Foto: Chris Haston / NBC/ Viaplay
SLUTTER: Kristian-Joy Alfonso slutter i «I gode og onde dager» etter 37 år som Hope Williams Brady. Foto: Chris Haston / NBC/ Viaplay Vis mer

Slutter etter 37 år

Kristian-Joy Alfonso (56) har spilt Hope Williams Brady i såpeserien «I gode og onde dager» siden 1983. Nå er det slutt.

Publisert

Kristian Alfonso, kjent for mange som halvparten av superparet Bo Brady og Hope Williams, slutter i såpeserien «I gode og onde dager» etter 37 år. Det melder Deadline.

Alfonso har spilt rollen siden 1983. Rollen hadde tidligere blitt spilt av en rekke skuespillere.

- Jeg føler meg velsignet og beæret over å ha blitt invitert inn i folks hjem i mer enn tre tiår. Nå er det likevel på tide at jeg skriver neste kapittel, sier hun i en uttalelse til bransjenettstedet.

Sin siste episode spilte hun inn allerede for flere måneder siden.

Gjenopptar filming

Såpeserien gjenopptar produksjonen i september, etter å ha vært coronastengt siden mars. I motsetning til konkurrenter som «The Young and The Restless» og «The Bold and the Beautiful», har serien hatt nok episoder på bok til å holde sendeplanen gående gjennom hele stengeperioden - uten å måtte henfalle til repriser.

Produksjonsselskapet Corday Productions, som produserer serien i samarbeid med Sony Pictures, bekrefter at Alfonso slutter overfor USA Today.

DØD: Skuespiller Nick Cordero har vært innlagt på sykehuset i over 90 dager. Nå forteller kona, Amanda Kloots, at han ikke overlevde komplikasjonene som fulgte etter at han testet positivt for coronaviruset. Video / foto: NTB SCANPIX. Reporter: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

«I gode og onde dager» har gått på NBC siden 1965. Den episke sagaen om familiene Horton og Brady er den lengste dramaproduksjonen i kanalens historie.

Sa opp alle

Det er ikke første gang serien går gjennom rokeringer i rollebesetningen. I november i fjor ble det klart at produsentene i Corday Productions hadde sagt opp kontraktene med alle skuespillerne involvert i produksjonen, og innspillingen tok pause på ubestemt tid fra og med slutten av måneden.

Nyheten kom i kjølvannet av forhandlinger mellom Sony Pictures Television og NBC om en eventuell fornyelse av serien. Serien hadde da i lengre tid vært under sterkt press grunnet synkende tall for lineære TV-sendinger.

I januar ble serien offisielt fornyet for sin 56. sesong.

Kort tid før fornyelsen ble kjent, annonserte også produksjonen den digitale spin-off-serien «Last Blast Reunion», hvor ni skuespillere som spilte i serien i år 2000 gjør comeback. Her spiller gamle travere som Brandon Beemer og Martha Madison i en helt ny såpehistorie, skriver People.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer