Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slutter i NRK

Petter Nome gir opp NRK til fordel for flyktningerådet.

Onsdag kveld takket Petter Nome for seg i NRK og skal begynne informasjonssjef i Flyktningerådet etter påske. Nome er overrasket over at nyheten har sluppet ut så raskt.

- Det stemmer det, jeg har sagt ja til en jobb som kommunikasjonsjef i Flyktningerådet og begynner etter påske, sier han til Vg Nett.

Nome ble tidligere i år fjernet fra programlederstillingen i NRKs «Sommeråpent» etter at han gikk i bresjen for en folkeaksjon mot en krig i Irak. Likevel benekter han at han flykter fra NRK.

- Nei, dette er ingen flukt, det er en jobb jeg går til med stor entusiasme. Det å kunne gjøre noe der med mitt internasjonale engasjement og med det jeg kan om media, det er noe jeg gleder meg til, sier han.

Petter Nome har jobbet i NRK siden 1984. Før det var han blant annet programleder i lokalradiostasjonen Radio Oslo og journalist i daværende Arbeiderbladet, skriver NTB.

FOLKELEDEREN: Petter Nome ledet folkeaksjonen mot krigen i Irak, og ble fjernet som programleder i NRK. Nå slutter han på Marienlyst.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling