Slutter i TV 2

Går til Discovery.

GÅR TIL DISCOVERY: TV 2-profil Susanne Wergeland (30) slutter i TV 2. Foto: Stella Pictures
GÅR TIL DISCOVERY: TV 2-profil Susanne Wergeland (30) slutter i TV 2. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): TV 2-profil Susanne Wergeland (30) slutter i TV 2.

Hun gjør som sin tidligere kollega Carsten Skjelbreid og begynner i Discovery Networks, som eier blant annet TVNorge og Eurosport.

Ifølge pressemelding fra kanalen får hun en viktig rolle i sportsredaksjonen som nå rustes opp for Tippeligaen fra 2017 og OL fra 2018.

- Susanne er drivende dyktig og veldig allsidig, så dette er en drømmesignering for oss. Hun kommer til å jobbe både som programleder og reporter, og blir sentral i den prosessen vi er i gang med nå, hvor vi bygger opp en slagkraftig sportsredaksjon som skal håndtere fire OL, seks år med Tippeligaen og alt annen spennende sport som kommer på våre kanaler i tiden framover, sier Jan-Erik Aalbu, sportssjef i TVNorge og Discovery Networks.

I fjor ble det kjent at hun tok pause fra jobben som sportsanker i TV 2

- Jeg er utdannet journalist og har lyst til å utfordre meg selv journalistisk. Det blir helt sikkert mye Rosenborg. Som stolt trønder vil jeg si at Trondheim er Norges sportshovedstad, og det er helt perfekt for meg som vil være mye nærmere hjem og familie, sa profilen til Dagbladet den gangen.

Pendlingen mellom Oslo og Bergen ble da oppgitt som den avgjørende årsaken til oppsigelsen. Susanne har vært kjæreste med VG-journalist Atle Jørstad, som bor i London, siden august 2013.

- Jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang. Discovery har vist at de mener alvor med sportssatsingen sin, nå sist ved å sikre seg Tippeligaen. Det er kjempespennende å få være med på oppbyggingen av det som kommer til å bli kanskje Norges travleste og morsomste sportsavdeling i årene som kommer. Det har vært noen veldig fine og lærerike år i TV 2, jeg har blitt kjent med mange fantastiske mennesker, men nå føltes det riktig å gyve løs på nye utfordringer, sier Susanne Wergeland.

Susanne Wergeland er ikke den første som slutter i jobben som sportsanker. I fjor meldte også sportsanker-kollega og Emil Hegle Svendsens kjæreste Samantha Skogrand at hun slutter i TV 2.

Også tidligere TV 2 sportsanker Carsten Skjelbreid sluttet i TV 2 i fjor for å begynne i Discovery.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer