Slutter i TV 2

Går til Discovery.

GÅR TIL DISCOVERY: TV 2-profil Susanne Wergeland (30) slutter i TV 2. Foto: Stella Pictures
GÅR TIL DISCOVERY: TV 2-profil Susanne Wergeland (30) slutter i TV 2. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): TV 2-profil Susanne Wergeland (30) slutter i TV 2.

Hun gjør som sin tidligere kollega Carsten Skjelbreid og begynner i Discovery Networks, som eier blant annet TVNorge og Eurosport.

Ifølge pressemelding fra kanalen får hun en viktig rolle i sportsredaksjonen som nå rustes opp for Tippeligaen fra 2017 og OL fra 2018.

- Susanne er drivende dyktig og veldig allsidig, så dette er en drømmesignering for oss. Hun kommer til å jobbe både som programleder og reporter, og blir sentral i den prosessen vi er i gang med nå, hvor vi bygger opp en slagkraftig sportsredaksjon som skal håndtere fire OL, seks år med Tippeligaen og alt annen spennende sport som kommer på våre kanaler i tiden framover, sier Jan-Erik Aalbu, sportssjef i TVNorge og Discovery Networks.

I fjor ble det kjent at hun tok pause fra jobben som sportsanker i TV 2

- Jeg er utdannet journalist og har lyst til å utfordre meg selv journalistisk. Det blir helt sikkert mye Rosenborg. Som stolt trønder vil jeg si at Trondheim er Norges sportshovedstad, og det er helt perfekt for meg som vil være mye nærmere hjem og familie, sa profilen til Dagbladet den gangen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer