GOD MORGEN-GJENGEN:: F.v: Peter Moi Bubresko, Signe Tynning, Reidar Buskenes og Vår Staude har ledet «God morgen Norge»-sendingene fra januar 2012. Nå tar Espen Fiveland Buskenes' plass. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
GOD MORGEN-GJENGEN:: F.v: Peter Moi Bubresko, Signe Tynning, Reidar Buskenes og Vår Staude har ledet «God morgen Norge»-sendingene fra januar 2012. Nå tar Espen Fiveland Buskenes' plass. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

Slutter i TV 2

- Det er selvfølgelig vemodig.

(Dagbladet): Da veteranene Nils Gunnar Lie og Jan Øyvind Helgesen sluttet som programledere for TV 2s morgen-sending «God morgen Norge», var det Peter Bubresko og Reidar Buskenes som tok over.

Nå slutter Reidar Buskenes (34) i TV 2.

- Vemodig
- Kontrakten min med TV 2 går ut til sommeren, og det betyr at jeg skal søke nye utfordringer. Det blir selvfølgelig vemodig å forlate alle de flotte kollegaene mine, som hver dag står på for å gi det norske folk en best mulig morgenstund. Jeg kommer til å savne dem, sier han til TV 2.no.

Nettstedet skriver at kontrakten er forlenget en gang allerede, men at han nå skal ut på jobbmarkedet.

Nyhetsanker tar over
Det er Espen Fiveland som tar over for Buskenes.

Fiveland har jobbet i TV 2 siden år 2000, og har jobbet som nyhetsanker i TV 2 Nyhetskanalen, og som reporter og nyhetsanker i TV 2 Nyhetene.

Han har også ledet programmet «Matagentene» sammen med Thea Olsen.

- Dette gleder jeg meg til. Det er en ære å få lov til å være med å lede et av de mest bunnsolide programmene i TV 2, forteller han til nettavisa.

«MATAGENTENE»: Espen Fiveland og Thea Olsen ledet TV 2-programmet høsten 2013. Foto: TV 2
«MATAGENTENE»: Espen Fiveland og Thea Olsen ledet TV 2-programmet høsten 2013. Foto: TV 2 Vis mer