Slutter som dommer i «American Idol» etter 13 år

- Nå skal jeg videre.

ORIGINALE: Både Randy Jackson og Simon Cowell har vært med i «American Idol» siden 2002. Nå takker imidlertid Jackson for seg. Foto: Stella Pictures
ORIGINALE: Både Randy Jackson og Simon Cowell har vært med i «American Idol» siden 2002. Nå takker imidlertid Jackson for seg. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den amerikanske plateprodusenten Randall Darius «Randy» Jackson (58) har vært en av tre faste dommere i «American Idol» siden oppstarten i 2002.

Etter 13 sesonger i sangkonkurransen har imidlertid Jackson kastet inn håndkleet, ifølge CBS News. 

-  Jeg er stolt over å ha vært en del av denne serien, samt å ha oppdaget noen fantastiske artister. Serien vil gå ned i historiebøkene som en av de mest suksessfulle TV-seriene noensinne. Nå skal jeg videre, sier 58-åringen i en uttalelse. 

Produsentene bak serien understreker nå at det ikke ligger noe dramatisk bak avgjørelsen, og at Jackson er velkommen tilbake på showet når som helst. 

Skilte seg I neste sesong, som er ventet på amerikansk TV i januar, blir det Jennifer Lopez, Harry Connick Jr. og Keith Urban som skal sitte bak dommerpanelet.

Det er fortsatt uvisst hvilket prosjekt Jackson skal ta for seg framover. Tidligere har han jobbet sammen med en rekke stjerner og vært studiomusiker for blant andre Aretha Franklin, Bruce Springsteen, og Bob Dylan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer