Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slutter som dommer i «American Idol» etter 13 år

- Nå skal jeg videre.

ORIGINALE: Både Randy Jackson og Simon Cowell har vært med i «American Idol» siden 2002. Nå takker imidlertid Jackson for seg. Foto: Stella Pictures
ORIGINALE: Både Randy Jackson og Simon Cowell har vært med i «American Idol» siden 2002. Nå takker imidlertid Jackson for seg. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Den amerikanske plateprodusenten Randall Darius «Randy» Jackson (58) har vært en av tre faste dommere i «American Idol» siden oppstarten i 2002.

Etter 13 sesonger i sangkonkurransen har imidlertid Jackson kastet inn håndkleet, ifølge CBS News

-  Jeg er stolt over å ha vært en del av denne serien, samt å ha oppdaget noen fantastiske artister. Serien vil gå ned i historiebøkene som en av de mest suksessfulle TV-seriene noensinne. Nå skal jeg videre, sier 58-åringen i en uttalelse. 

Produsentene bak serien understreker nå at det ikke ligger noe dramatisk bak avgjørelsen, og at Jackson er velkommen tilbake på showet når som helst. 

Skilte seg I neste sesong, som er ventet på amerikansk TV i januar, blir det Jennifer Lopez, Harry Connick Jr. og Keith Urban som skal sitte bak dommerpanelet.

Det er fortsatt uvisst hvilket prosjekt Jackson skal ta for seg framover. Tidligere har han jobbet sammen med en rekke stjerner og vært studiomusiker for blant andre Aretha Franklin, Bruce Springsteen, og Bob Dylan.

Tidligere i år ble det også kjent at Jackson skulle skilles fra kona Erika Jackson.

Paret giftet seg i desember 1995, og har to barn sammen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling