Gaute Grøtta Grav:

Slutter

Gaute Grøtta Grav slutter i TV 2.

GIR SEG: Gaute Grøtta Grav er ferdig som programleder for TV 2. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
GIR SEG: Gaute Grøtta Grav er ferdig som programleder for TV 2. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Programlederen annonsert selv avgjørelsen på Instagram.

- På dagen 20 år etter at jeg startet i TV 2, forlater jeg kanalen som fast inventar 1.januar», skriver den tidligere «Farmen»-programlederen.

Han forklarer videre at det kan godt hende at han kommer til å gjøre prosjekter med TV 2, men ikke som fast ansatt.

Kjøpte gullklokke

Til Dagbladet forteller Grøtta Grav at han bare har gode følelser for TV 2.

- Jeg har fått gjort alt jeg vil av TV 2. Men 20 år på samme TV-kanal er lang tid. Jeg vet ikke om det er verdensrekord, men trolig nære. Jeg synes 20 år er et veldig fint tall, og jeg kjøpte meg til og med en gullklokka på Finn for lang og trofast tjeneste, sier han til Dagbladet.

Han innrømmer at sønnen på et år og pandemien spilte en rolle. Grøtta Grav mener at han ønsker seg en noe roligere hverdag.

VILLE HJEM: En ny deltaker må forlate «Farmen» etter en jevn tvekamp. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Men kommer det er kjempespennende tilbud så takker jeg nok ikke nei. Jeg liker ikke at ting står stille, og går alltid inn med hud og hår i det jeg driver med. Det ligger allerede noen spennende tilbud på bordet, sier Grøtta Grav.

Farmen

De fleste kjenner nok Grøtta Grav som Farmen-programleder.

Han vant den aller første sesongen av Farmen i 2001. Siden 2004 var han programleder for det populære reality-programmet, frem til Mads Hansen overtok rollen i 2019.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer