Sluttet å røyke og feste og begynt med golf

Kurt er blitt voksen - og sunn.

PÅ VEI TIL ØVING: Kurt sprudler av spilleglede. Han holder på med sin første plate på fire år og er klar for sommerturné. - På vei til øving med bandet mitt på Øvingshotellet. Jeg er så spillesugen - som om jeg er i startgropa og begynner karrieren på nytt igjen, sier Kurt Nilsen.
Foto: Nina Hansen
PÅ VEI TIL ØVING: Kurt sprudler av spilleglede. Han holder på med sin første plate på fire år og er klar for sommerturné. - På vei til øving med bandet mitt på Øvingshotellet. Jeg er så spillesugen - som om jeg er i startgropa og begynner karrieren på nytt igjen, sier Kurt Nilsen. Foto: Nina Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kurt Nilsen (38), en av landets mest populære artister, er også kjent for å være glad i en fest og røyke som en skorstein en kald vinterdag.

- Jeg har sluttet å røyke, sier Kurt.

Ny og sunn - Jeg bare sluttet, helt plutselig. Midt i januar. Røyk smakte meg ikke lenger. Jeg røyket mye, hver dag siden jeg var 20 år. Så jeg er blitt sunnere, sier Kurt Nilsen.

Det er ikke bare røyken han har lagt bort.

- Du kan si at jeg ikke oppsøker fester lenger. Det er ikke så viktig for meg. Har roet meg ned. Dessuten har jeg begynt å spille golf. Ingen ting kan måle seg med å gå 18 hull på en dag, sier Kurt og smiler.

Synger bedre At helsa blir bedre av å kutte ut sigaretter og trappe ned på utagerende festing, er hevet over all tvil. Men Kurt, som ikke akkurat er kjent for å ha en slapp og dårlig stemme, synger også bedre, påstår han.

- Det er mye lettere å synge, sier Kurt og fortsetter:

- Stemmen er også blitt klart bedre. Klangen er tydeligere og det er mer trøkk i den. Jeg kommer også mye høyere opp. Det gir jo fortsatt motivasjon til ikke å røyke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer