Sluttet i «Hotel Cæsar» - kjører heller budbil

Etter til sammen tolv år sentralt plassert i serien, var det tid for karrierebytte.

HAR IKKE SAVNET DET ET SEKUND: Såpeserieveteranen Kim Kolstad slutter i Hotel Cæsar og ofrer seg for naturen/mijløet.  Foto: BJØRN LANGSEM
HAR IKKE SAVNET DET ET SEKUND: Såpeserieveteranen Kim Kolstad slutter i Hotel Cæsar og ofrer seg for naturen/mijløet. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Hva folk sier når det er jeg som kommer og leverer pakken de har bestilt? Det er to typer reaksjoner. Den ene er «nei, er det deg?» og «kjører du budbil?» Den andre typen er «du likner utrolig på...!» Og hvis de kjøper at jeg bare er en som likner, oppklarer jeg ikke misforståelsen. Nei, jeg hjelper dem ikke, ass.

Etter til sammen tolv år sentralt plassert i «Hotel Cæsar» er Kim Kolstad (44) blitt et av landets mest kjente tv-ansikter. Nå er det slutt.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer