SM-sjokk

Reality-stjernen hadde mer TV-erfaring enn publikum trodde.

Amerikanske TV-seere sitter klistret til det nye reality-showet på TV-stasjonen Fox. «Joe Millionaire», der 20 vakre kvinner kjemper for oppmerksomheten til en 28 år gammel mann, blir sett av opptil 20 millioner mennesker i USA hver mandag.

Jentene tror ungkaren, Evan Marriott, er arvingen til en formue på 50 millioner dollar (343 mill. kroner). I virkeligheten er han en bygningsarbeider som tjente 17 000 dollar i fjor (116 000 kroner). Det får de først vite i siste episode.

Men den overraskelsen ble bare barnemat mot sjokket som møtte seerne i går kveld. Et nyhetsinnslag fortalte at den 29 år gamle finalisten Sarah Kozer er bedre kjent som SM-pornoskuespilleren «Cindy Shubert».

Hun har spilt i filmer med titler som «Helpless Heroines #3: Girls Will Bind Girls» og «Hogtied» (grisebundet), ifølge både Reuters, CNN og The Smoking Gun.

- Vi kommenterer ikke privatlivet til deltakerne våre, sier en talsmann for TV-selskapet Fox.

På nettsiden til programmet står det at Sarah jobber med salg og design, og at det villeste hun har gjort var å dra på ryggsekktur til Marokko med bare 350 kroner i lomma.

Det spørs om TV-seerne er enige i det.

SLEM PIKE: Sarah slik SM-seere kjenner henne.
SNILL PIKE: Sarah slik TV-seerne kjenner henne.