Små Harry-hint

Se den første traileren fra den nye Harry Potter-filmen.

Den første traileren fra oppfølgeren «Harry Potter og mysteriekammeret» (Harry Potter and the Chamber of Secrets) er sluppet på nett.

Publikum må vente i over 61 dager før filmen kan ses i sin helhet.

Men på nettsidene til Harry Potter kan du både se traileren og følge nedtellingen til verdenspremieren.

Nye karakterer

I filmen går Harry Potter, fortsatt spilt av Daniel Radcliffe, på andreåret på Galtvort høyere skole for hekser og trollmenn. I traileren får du et glimt av Storsalen, Dobby og Alan Rickman som spiller professor Snape.

Dobby er husnissen som prøver å hindre Harry i å vende tilbake til Galtvort for det andre skoleåret.

Snape er lærer i eleksirer på Galtvort og vil undervise i Forsvar mot svartekunster. Han er også leder for huset Smygard.

Dame Maggie Smith, John Cleese, Kenneth Branagh og Robbie Coltran har også roller i filmen, som har verdenspremiere i USA og Storbritannia 15. november. I Norge har filmen premiere 22. november.

Les mer:

Harry Potter-ordbok.

Harry Potter, norsk

Filmens nettsted

SE GLIMT:</B> Gilderoy Gulmedal (Kenneth Branagh) er lærer i Forsvar mot Svartekunster i Harrys andre år; forfatter av selv-forherligende selvbiografier og fem ganger vinner av Heks og Hørs tittel "Det Mest Sjarmerende Smil".
<B>GLEDER SEG TIL JUL:</B> Regissør Chris Columbus og Harry Potter (Daniel Radcliffe) får premiere på norske lerrett i slutten av november.