- Smådjevler kaster epleskrotter på oss

Vi har testet «Englekræsj».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet.no): Idet englebarna Frans og Fia er på vei til å ta engleeksamen, kræsjer de inn i skyen til engleorkesteret - og dermed ramler alle instrumentene ned på jorda.

Frans og Fia må derfor ta turen ned på bakken for å finne de savnede instrumentene. 

Stjerner og spøkelser

«Englekræsj» er et norskprodusert spill for barn mellom seks og tolv år, og ifølge våre unge spillanmeldere My (9) og Julia (10) er spillet både moro og lett å komme igang med.

Spilleren kan underveis velge mellom å spille Frans eller Fia underveis, men hva er forskjellen? Ifølge My og Julia virker Fia litt bøllete ut og Frans mer uskyldig.

Smådjevler

I eventyrspillet må spilleren plukke falne stjerner og gjøre engleoppdrag blant sjørøvere på en frodig sydhavsøy, blant ismonstre i Vinterland og spøkelser i en gammel borg. Det er nemlig ikke helt ufarlig å være engel på jorden:

- Det er noen smådjevler som kaster epleskrotter og hestesko på oss, sier My.

Se hva My og Julia synes om spillet i videoen øverst i saken!

Med «Englekræsj» følger også med en illustrert aktivitetsbok med morsomme småoppgaver, spillmanual og mulighet for å bli bedre kjent med dem man møter i spillet.

EVENTYR-REISE: Spilleren fører englene Frans og Fia gjennom en rekke spennende landskaper.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer