Smågeniale apestreker

Det er rart hvor mye to apekatter kan stelle i stand.

 • Alt om spill!
 • Diskuter spill

  Dette er en gammel klassiker til Super Nintendo, som er trukket fram i sollyset for en ny vår på GameBoy Advance.

  «Donkey Kong Country 2» er et 2D, sideskrollende platformspill der du møter apene Diddy Kong og kjæresten Dixie, som må ut på eventyr for å redde Donkey Kong. Han er kidnappet av sjørøverkaptein K. Rool, så det er mange maritime miljøer du må gjennom før du har nådd ditt mål.

  I løpet av spillets gang så kan du når som helst bytte mellom Dixie og Diddy - såframt begge er i live. Om du skulle miste den ene, er det om å gjøre å finne en spesiell tønne for å få kompaniskapet ved din side igjen.

  De to apene har litt forskjellige egenskaper, som til sammen gjør at de handler best i lag. I tillegg kan de stå på skuldrene til hverandre og kastes derfra, for å nå steder du ikke ville nådd på egenhånd. Strødd rundt på brettene er en drøss bananer, samt mynter du kan bruke til å kjøpe blant annet tips til hvor alle mulige hemmeligheter måtte befinne seg.

  Det er også mye hjelp å hente ellers i dyreriket - er rekke ganger møter du på vennligsinnede vesener som lar dere sitte på ryggen et lite stykke.

  Kombinasjonen av vidd, variasjon, utfordringer og en rekke halvgode minispill, gjør dette til en håndholdt vinner i sommer.

 • Alt om spill!
 • Diskuter spill