Smakebit av Miras nye musikkvideo

Se deler av videoen nå.

(Dagbladet.no): Musikkvideoen i sin helhet kan du se på Dagbladet.no på fredag, men vi gir deg en eksklusiv førpremiere allerede i dag! Videoen over inneholder en smakebit av hva som kommer fredag.

Musikkvideoen til Mira Craigs nye låt, «Leo», er regissert av kjendisfotografen Per Heimly og Mira selv. Den ble spilt inn på Costa Rica sist måned. Videoen er som tittelen på låten: dyrisk.

- Jeg er utrolig fornøyd med videoen. Det er første gang jeg skyter med dette kameraformatet og med så stort crew, sa Mira da vi traff henne under innspillingen på Costa Rica.

Låta «Leo» handler om å finne sin indre løve, og er første låt ut på et album Mira håper å ha ferdig før sommeren. Med en en sluttkostnad på mellom 100- og 200 000 kroner er den hennes mest påkosta musikkvideo så langt.

Før den tid kan du vinne en eksklusiv Mira-mobil fra Samsung dersom du er den beste rumperisteren der ute. Konkurransen ble startet i går, og her kan du se bidragene så langt.

For å delta i konkurransen, må du tagge opp videoen du laster opp med emneordet «mirarist».

Den som får flest stemmer fra leserne er vinneren, og forbered deg på at Mira selv skal bedømme vinnervideoen - uten at det har noe å si for hvem som vinner mobilen.

Last opp din video her.