- Smakløst

Kommunikasjonsrådgiver Beate Barth-Nossum mener Svein Larsen gjorde en tabbe da han sendte sjikanevideoen til kulturdepartementet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Dette bærer preg av å være nachspielhumor. Det kan sikkert være morsomt internt, men spilt ut i offentligheten er det forferdelig smakløst, sier Barth-Nossum i Geelmuyden. Kiese til Dagbladet.

Saken gjelder en video med grov homohets og sjikane, som radiogründer Larsen sendte som vedlegg i en mail om radiokonsesjon til kulturdepartementet.

Selv oppgir han at det var ment som humor, og noen av de sjikanerte radionavnene støtter han på at videoen er morsom.

Tette bindinger

Barth-Nossum mener det er interessant å spørre hvorfor Larsen sendte denne videoen til ekspedisjonssjefen i kulturdepartementet.

- Det sier kanskje noe om relasjonen dem imellom. Det kan se ut som Larsen inkluderer departementet i radiobransjens internhumor, fordi han ser på dem som en og samme gjeng.

- Hvor lurt var dette?

- Der tror jeg Larsen har bommet, men det er jo litt avslørende, for det skal ikke være så tette bindinger mellom dem som søker og dem som gir konsesjoner. Det at videoen kommer ut er, sånn sett, dobbelt pinlig.

- Hva kan dette bety for Larsen?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer